Βασικό Μενού  

   

Άρθρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Λεπτομέρειες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Γ` ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΘΗΝΑ

ΤΡΙΤΗ  24/4/2018 ΧΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ

Συγκέντρωση το απόγευμα στο σχολείο  στις 19.00. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας. Επιβίβαση και Αναχώρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ για Πειραιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4/2018  ΜΥΚΗΝΕΣ –ΝΑΥΠΛΙΟ (ΠΑΛΑΜΗΔΙ)

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά κατά τις 06.30  Άμεση επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για τον Ισθμό της Κορίνθου. Στάση για  πρωινό. Άφιξη στις Μυκήνες και ξενάγηση στο αρχαιολογικό χώρο  όπου θα θαυμάσουμε το παλάτι του Αγαμέμνονα, τα κυκλώπεια τείχη της  Ακρόπολης με την Πύλη των Λεόντων και τον τάφο του Ατρέα . Αναχώρηση για Ναύπλιο όπου θα ανέβουμε στο ενετικό Φρούριο του Παλαμηδίου , θα δούμε  από εκεί το Μπούρτζι  θα κατέβουμε τα 999 σκαλιά του φρουρίου και θα  περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Γεύμα στο Ναύπλιο. Αναχώρηση από το Ναύπλιο απογευματινή ώρα για Αθήνα. Τακτοποίηση στα δωμάτια  του ξενοδοχείου ΑSTORστο Σύνταγμα και ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στου Ψυρρή και δείπνο και   διασκέδαση σε κέντρο με ζωντανή Ελληνική μουσική.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ  26/4/2018

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο  στις 09.00 μετά το πρωινό για την Ακρόπολη. Επίσκεψη στον ιερό βράχο και ξενάγηση στον Παρθενώνα.  Κατεβαίνουμε πεζή από το Θησείο περπατώντας στη συνέχεια στα στενά της Πλάκας και μέσα από την αρχαία αγορά καταλήγουμε μοναστηράκι. Γεύμα στην ταβέρνα του Μπαϊρακτάρη. 14:30 Αναχώρηση με πούλμαν για Αττικό πάρκο. Περιήγηση, και παρακολούθηση στις 17:00 της παράστασης των θαλάσσιων θηλαστικών. 18:30 αναχώρηση για Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4/2018

Άφιξη το πρωί στα Χανιά και επιστροφή στο χώρο του σχολείου.

Στην τιμή των 155 περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του πλοίου, τα λεωφορεία, το ξενοδοχείο (με πρωινό), το δείπνο την Πέμπτη το βράδυ με πλήρες μενού και αναψυκτικά (12 ευρώ) και η είσοδος στο Αττικό πάρκο (11 ευρώ).

 


   
© ALLROUNDER